Saturday, April 23, 2011

Mallorca, Dag 1 - Innkjøring

Gutta har ankommet Mallorca, eller nærmere bestemt Palma! Etter sammensetting av sykler over et par pils igår kveld, var det idag klart for å teste redskapen. Rune og danskene har ikke meldt sin ankomst før senere idag, så vi benyttet sjansen til en meget rolig 2 timers, i de nærmeste fjellene vi fant. Espen har litt å gå på i luftveiene så langt, og jeg har flere fingre enn mil i beina, så var deilig å bare cruise 4 mil.



Etter turen konstaterte vi med et glis at sykkelskillet var på plass, og dermed var ihvertfall ett av delmålene i havn. Resten av dagen ble brukt til restutisjon ved bassengkanten, hvor en singel røver som meg selv, lett hentet inspirasjon til flere dager her nede.


Nå skal middag inntas, før vi ønsker resten av gjengen velkommen med litt pisspreik og øl. I morgen venter en lengre tur, og lengre er vel stikkordet for resten av uka.

Gleder meg :-)

1 comment:

  1. Sykkelskille, pisspreik og øl! Høres ut som en vinner!!
    Nå er ikke rødvin, god mat og 25 grader helt feil det heller! Men skulle virkelig ønske jeg var der, høres ut som dere har det helt knall (og dere kunne trenge noen som kan dra opp farta litt;)

    ReplyDelete