Sunday, April 25, 2010

Lørdags-tur

Grunnet toppidrettssjuke sto Espen over lørdagens etappe, og benyttet dagen til grundigere utforskning av alt fra sykkelbutikker til mikrobryggerier. Rune og André startet dagen med nesa i retning Viareggio, via et lite sted kalt Camariore.
I Camariore var det en helt rå utsikt, og en mindre fornuftig sjåfør som nesten holdt på å gjøre dagen litt kortere. Var det vår skyld? Neppe....vi sto stille!
Satt opp farta ut til Viareggio, hvor vi dro rett ut på piren, og den første personen vi traff der ute var faan meg en italiener bosatt i Råde. Uansett hvor du er i verden, så ka du banne på at du treffer noen fra Råde, Spydeberg eller Moss.
Etter en rask kaffe og kake, satt vi kursen mot fjellene igjen. Sykla litt på gefylen, og tok av overalt hvor vi så et skilt som starta på "Monte...." På vei tilbake bestemte vi oss for å ta samme sløyfa som på torsdag, og satt da igjen med 4 topper. Etter den første toppen drev godeste Valentino en restaurant som vi luncha på.
Etter besøket hos Valentinos, hvor kona, søstra eller evt kusina fiksa oss litt pasta, så tok vi resten av fjellene i fatt. De fleste virket lengre enn på torsdag, men vi konkluderte vel med at det var mye pga at vi ikke sykla i pulje idag.
Fra Bagni de Lucca og inn, kjørte vi en av de råeste tempo-strekkene jeg noen gang har vært borti, og hold såvidt under 40 de siste 2,5 mila, i bra motvind.

Beina var gode hele veien. Masse trøkk og absolutt godkjent vær. Stoppa på 136 km, 6 ålreite fjell og mange timer frisk luft.

Imingfjell, here I come!

No comments:

Post a Comment