Wednesday, March 3, 2010

Like a dog in a cage

Da enigheten om sålene uteblir, så hiver jeg inn et par gode bilder fra tilværelsen som bikkje
Og et som "middels god breddeidrettsutøver"
Sånt kan man unne seg på dager da skia kladder og hodet er slitent!

Og til dere som nevner i tide og utide at dere er innom bloggen og leser, så er det ingen av oss som dør om dere legger igjen en kommentar. Evt. inviterer til en treningstur etc...

6 comments:

  1. Jeg kom først til bommen! Whoa, for et rykk!

    ReplyDelete
  2. 4/4/2010:

    5000 meter svøm. Alle 1000 meterne mellom 18 og 20 min.
    Holder ikke når August nærmer seg, men uten draft, våtdrakt, saltvann, propeller osv, så må jeg si meg veldig fornøyd med vel gjennomført.

    Svømming må ved siden av løping være en av de mest "ærlige" idrettene som finnes. Man kan kjøpe sykkelhjul, carbonrammer, racingski og cera-pulver, men man kan ikke kjøpe seg gode løpebein eller gode svømmetider.

    Når det er sagt, så vet jeg jo at mine svømmetider er langt fra gode, sett i et større perspektiv. Men for en middels god breddeidrettsutøver, så er det godkjent.

    Blir under 1t 15m i Eidfjord i år!

    ReplyDelete
  3. seff kan man kjøpe gode løpebein!! DE etioperne selger sikkert beina sine byr du nok! I tillegg så koster jo sikkert Epo og de greiene der litt også...

    ReplyDelete
  4. Tenk så mye solarium du må ta for å få beina til å matche reten av kroppen da a Espen.... Holder ikke med en gang i uka lengre da! Eller har du allerede tatt steget opp på klippekort-basis? ;-)

    ReplyDelete