Sunday, July 11, 2010

Schleck og Spania

For en dag!
Spania vinner VM og Armstrong er ute av dansen.
Nå er det ingen grunn til å drikke øl klokka 2030 hver kveld lengre (nå må vi heller starte 1300, med en hviledag nå og da), og man kan begynne å trene igjen. Med 4 uker blankt til NXTRI, så kan det passe seg greit nå!

3 comments:

  1. Du har jo tross alt hele fire uker igjen! syns du begynner litt tidlig! Skal ikke ta deg en uke på snø utenlands a? Det pleier jo å funke bra sånn et par uker før..

    ReplyDelete
  2. Du skal ikke klage!
    Det så da jammen ut til å funke bra for deg...
    Klart, det har jo endel og si med matching du får på den snøen da.

    Tre intervaler i Maridalen i kveld. Full pupp innover, og rolig ut. Blir aldri klok på vindretningene der inne. Må være grunnlag for en doktoravhandling av en vordrene meterolog. Men hadde ihvertfall 39,3km/h - 40,1km/h - 39,6 km/h på de tre dragene. Noen supermann er jeg langt ifra på sykkelen, men begynner å bli stabil ihvertfall!

    ReplyDelete
  3. Ser bra ut André!!! Fått på computeren igjen nå? Jeg får faan ikke ny fra Polar før om kanskje et par uker..dritt!!

    Så til det jeg koser meg med snart halvveis ut i TdF: Andrés Basso og Yngves Evans er long gone!! Selv om Schleck virker sykt sprek i fjellene,har han ikke sjanse til å riste av seg Kong Alberto. Og de 40sek som evt skulle skille tar Kong Alberto på Schleck på tempoen,ender opp i gult og skåler som vinner sammen med Kong Espen :D

    (Har tross alt best tid av zeros opp Kongsveien,ergo: Kong Espen)

    God natt

    ReplyDelete