Tuesday, May 11, 2010

Trening?

Hei gutter, nå må vi gripe sjansen at Andre ikke har med raceren til Flå og trene som bare det. Jeg foreslår to til tre kapasitetsøkter om dagen, også drikker vi masse kreatin for låromfanget og få tak i EPO (Are fikser det?). I tillegg må vi få oss mer carbon på syklene, tre-fire kilo er jo sikkert å spare, Espen, er det noe styre og hjulsett på markedet som veier rundt 500g tilsammen? Det trenger vi. Også kan vi sikkert booke vesle Kaggestad som trener, tror ikke han koster så mye. Noe må vi offre. Og hvis ikke det hjelper må vi på bresamling, det funker for skigutta. Blir ekstra tung å sykle men deg bygger jo bare opp styrken.

Har noen lyst å være med å sykle 20-22 runder i Maridalen i morra starter vi kl 8.30, da rekker vi å bli ferdig før det blir mørkt...

1 comment:

  1. Bussen til Gol går hver 5 time. Norway Buss-Express! På Gol er det to bulgarske trubadurer som underholder. Campingfesten på Gol koster 300 spenn å komme inn på. Uaktuelt! Så tlbake til trubadurene på Pers...underholdt litt jeg også. 0205 går bussen tilbake fra Gol. Nattbussen fra Bergen eller noe. Full ble jeg ihvertfall!

    ReplyDelete